Ga naar de inhoud

Houten bedombouw: ontdek 5 unieke stijlen voor de slaapkamer

person

gussta

calendar_month 17/02/2020

Houten bedombouw kopen? Een prachtige keuze, die bovendien beschikbaar is in een aantal verschillende stijlen. Van heel stoer en robuust tot meer verfijnd, bijvoorbeeld door het bed optisch te laten zweven.

In de slaapkamer op zoek naar iets bijzonders? Met 5 verschillende stijlen helpen we je graag inspiratie op te doen. Met bedden die prachtig zijn om te zien. Die heerlijk slapen bovendien en waarmee je zorgt voor de belangrijke basis binnen het interieur.

Stijlen voor de houten bedombouw

Benieuwd wat er mogelijk is met een houten bedombouw? Wij laten je de variatie zien, bijvoorbeeld met deze 5 stijlen:

  • Zwevend van massief eiken
  • Oud eiken balkenbed
  • Steigerhout: een stoere look
  • Oude balken voor het bed
  • Industrieel in de slaapkamer

1. Zwevend van massief eiken

Op zoek naar een luxe keuze binnen de bedombouwen van hout? Dan maak je met eiken in ieder geval een uitstekende keuze. Het bed ziet er mooi uit, dankzij het blanke eiken in combinatie met de stevige constructiepunten.

Een zwevend massief eiken balkenbed heeft bovendien een luxe uitstraling, dankzij de optisch zwevende laag boven de grond. Het lijkt net of er geen sprake is van poten. Dat maakt het bed bijzonder.

Tip: het matras in een maat kleiner dan de ombouw zorgt ervoor dat het bed als geheel groter zal ogen. Een mooie ruime keuze in de slaapkamer, ook als het daar juist een beetje krap en knus over kan komen.

2. Oud eiken balkenbed

Op zoek naar het meest robuuste, van hout waarvan je kunt zien dat het er al een heel leven op heeft zitten? Dan is ons oud eiken balkenbed Beers een goede keuze.

Het bed combineert de mooie donkere kleur van oud eiken met de typische karakter-elementen. Het hout is volledig doorleefd, waardoor het z’n unieke vorm heeft gekregen. Een bedombouw van hout die laat zien hoe het materiaal zich door de jaren heen ontwikkeld.

Bovendien is er sprake van een zeer stevige constructie, die net als het vorige model boven de grond lijkt te zweven. Het zijn mooie elementen die op een bijzondere manier bij elkaar komen. In een bed dat heerlijk slaapt. En dat je eenvoudig mooi opmaakt, omdat het gebruikte eikenhout al zoveel karakter van zichzelf heeft.

3. Steigerhout: een stoere look

Zoek je een goedkoper houten bed, waarvan je toch zeker weet dat de ombouw tot de verbeelding spreekt? Met ons steigerhout maak je dan een goede keuze. We gebruiken het in combinatie met metalen delen, om alles netjes op z’n plek te houden.

Ons steigerhouten bed Stealth heeft een mooie lichte kleur. Dat past goed bij de vormgeving en zelfs bij de zwevende nachtkastjes die we erbij hebben geplaatst. Op die manier lijkt het bed uit één geheel te bestaan, waarmee je zorgt voor een heel luxe verschijning in de slaapkamer. Een mooie keuze, waar je heerlijk in zal slapen.

4. Oude balken voor het bed

Voor wie zoekt naar een bed van oude balken hebben we het fat bed oude balken. Een prachtig zwevend bed, dat opnieuw los van de grond lijkt te hangen. Bovendien hebben we stoere dikke balken gebruikt, gecombineerd met de metalen elementen op de hoeken daarvan.

Het is een goed betaalbaar bed, dat in de slaapkamer toch zorgt voor een geweldige verschijning. Met aandacht voor de details, dat je op jouw eigen manier mooi kunt opmaken. Dankzij de kleuren die makkelijk combineren.

Tip: het bed nog meer tot z’n recht laten komen? Gebruik één of meerdere vloerkleden. Een mooie toevoeging op de houten bedden bij ons uit de collectie.

5. Industrieel in de slaapkamer

De misschien wel stoerste keuze is die voor ons eikenhouten bed Oak Steel. Het is een combinatie van ons mooie eikenhout, samen met de stalen profielen aan het voeteneinde. Die zorgen ervoor dat het bed nog veel meer uitstraling krijgt.

Een mooie keuze om te zien, die er in de slaapkamer voor zorgt dat de aandacht er op een natuurlijke manier naar uit zal gaan. Bovendien hebben we de nachtkastjes op een slimme manier geïntegreerd. Het maakt het bed slanker als geheel, waarbij de nadruk uitgaat naar het stoere voeteneinde. Het is op die manier een mooie rustieke en stoere keuze, binnen ons assortiment waar je eenvoudig een prachtige houten bedombouw vindt.

Houten bedombouw kopen: we zijn jouw specialist

Wij begrijpen waar jij naar op zoek bent als je zoekt naar een houten bedombouw. Dat betekent dat je kunt rekenen op hoge kwaliteit, in iedere houtsoort die we je kunnen leveren. Zwevend boven de vloer of met een extra stoer ontwerp, dankzij de stalen profielen die we daarvoor gebruiken.

Op die manier zorgen we er met de bedombouw voor dat het bed er geweldig uit komt te zien. Als middelpunt in de slaapkamer, waar je de rest van het interieur goed op kunt afstemmen. Natuurlijk in de afmetingen waar je naar op zoek bent, omdat we die gewoon zelf voor je kunnen maken.

Bij Gussta weten we wat er belangrijk is als het gaat om een houten bedombouw. We laten je graag onze houten bedden zien, ook buiten de exemplaren die we hierboven besproken hebben. Er is namelijk nog veel meer mogelijk, ook in de specifieke afmetingen waar jij naar zoekt. Stel ons je vragen of bekijk online de bedombouwen van hout bij ons uit de collectie. Wij laten je graag zien wat er mogelijk is.

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95