Ga naar de inhoud

Mooiste nachtkastjes bij een houten bed: laat ze zweven

person

gussta

calendar_month 19/03/2018

De mooiste nachtkastjes kopen bij een houten bed of een ander model? Wij genieten van de verbazing bij onze klanten, als we ze laten zien hoe die optisch lijken te zweven. Net als de rest van het bed, dankzij een slim stalen frame dat vanaf de buitenkant haast niet te zien is.

Nachtkastjes bij het bed

Nachtkastjes horen bij het bed. Om een wekker en een paar andere spullen op neer te zetten. Of gewoon om het geheel er compleet uit te laten zien, als centrale element in de slaapkamer. Er zijn allerlei redenen te verzinnen, waarom een goed bed niet zonder nachtkastjes kan. En vandaar dat er meerdere modellen beschikbaar zijn, waarbij ze in een aantal gevallen naast het bed lijken te zweven. Naast een bed dat ook zelf boven de grond lijkt te zweven, al is er natuurlijk wel degelijk sprake van een aantal poten.

Zwevende kastjes bij onze bedden

Er zijn drie uitvoeringen beschikbaar van het zwevende bed met nachtkastjes die er naast lijken te zweven. De goedkoopste keuze is die met steigerhout, dat we op een voordelige manier verwerken tot een stevig bed.

Ga je liever voor eikenhout en voor het bijzondere karakter daarvan? Ook daarmee kunnen we de kastjes naast het bed natuurlijk mooi laten zweven, voor een waar Stealth-Bed. Net als met een uitvoering in oud eiken, voor niets minder dan de beste kwaliteit op basis van een maximaal robuuste uitstraling.

In alle drie de gevallen zorgen we er met een stalen frame voor dat het houten bed boven de grond lijkt te zweven. En dat zorgt er tegelijkertijd voor dat we ook de nachtkastjes optisch naast het bed kunnen laten zweven. Voor een mooi geheel dat de grond niet lijkt aan te raken.

Het grote voordeel daarvan is dat de slaapkamer er meteen ruimtelijker uit komt te zien. Zowel het bed als de nachtkastjes zweven boven de grond, waardoor het eruit ziet alsof er meer vloeroppervlak beschikbaar is. Dat zorgt voor een ruimtelijk karakter, waardoor het mogelijk is om een groter bed neer te zetten en daar heerlijk in weg te duiken om te gaan slapen.

Houten bed kopen

Enthousiast over het houten bed en dan vooral in combinatie met de zwevende nachtkastjes? We laten je online graag zien wat er mogelijk is als je een houten bed wilt kopen. Goed van kwaliteit en beschikbaar in een aantal verschillende materialen en uitvoeringen. En meer weten over het bed van hout of de manier waarop we de nachtkastjes er naast laten zweven? Neem contact op, dan vertellen we je er graag meer over.

 

 

Voorgestelde blogs


Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Of wil je onze bedden in de showroom bekijken?

phone +31 33 202 26 95